Resurse gratuite cu super-fotografii

Unsplash ”do whatever you want”. Asta înseamă că le poți folosi atât în scop personal cât și în scop comercial. Sunt multe categorii, iar siteul este ușor navigabil.

Life Of Pix vine în ajutorul tău cu fotografii noi în fiecare săptămână. GRATUIT!

Unul dintre siteurile preferate de mine este PixBay. Îmi plac categoriile, calitatea fotografiilor și mai ales faptul că este în limba română.

Sunt foarte încântată de superfamous deși mă cam amețește grafica de pe homepage, îți ia puțin timp până dai de fotografii, în plus trebuie să citești cu atenție Termenii și Condițiile. Poți face ce dorești cu fotografiile, atât timp cât nu uiți să menționezi autorul.

Pexels ne oferă gratuit multe imagini frumoase, de o calitate excepțională. Are în special fotografii cu orașe și natură, dar mai poți găsi și din alte domenii.

PS: Mi-a fost greu să aleg ceva reprezentativ.

Peste 388,089 fotografii și ilustrații gratuite găsești pe fostul sxc.hu, actualul freeimages.com                                                                                                        Ce îmi displace la ei este faptul că trebuie să îți faci cont pentru a putea salva fotografia la rezoluție mare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.