4 obiecte care te ajută să fii mai relaxat la birou

Munca la birou pote fi foarte obisitoare și stresantă. De aceea, este recomandat să iei pauze la fiecare oră, să faci sport, să manânci sănătos…știi tu. Nu lăsa stresul să te controleze pentru că poți avea serioase probleme de sănătate, de la anxietate până la lucruri mai grave cum ar fi bolile de inimă, leziuni ale vaselor de sânge, diabet. Dar să lăsăm teoria și să trecem la lucruri mai vesele.

1

De ceva timp am descoperit lampa de sare. Am luat-o mai mult din curiozitate decât din încredere. Se spune despre acest tip de lămpi că te ajută să te relaxezi. Nu am crezut până nu am încercat. Într-adevăr, contribuie la combaterea stresului. Au o lumină foarte caldă care te liniștește pur și simplu. Mai mult, spun ei că neutralizează radiațiile de la calculator. Nu știu ce să spun despre asta, dar știu că, pe lângă toate aspectele descrise mai sus, dorm mult mai bine de când o țin și pe noptieră, mă ajută în problemele cu nasul înfundat și unde mai pui că este și un obiect de decor foarte drăguț. Se găsește în toate formele și mărimile, dar și la prețuri prietenoase. A mea a costat 30 – 50 ron (nu mai țin minte) și am luat-o de la Miracolul Plantelor din Timișoara. Dar se găsesc și în magazinele online:

http://www.saredebaie.ro/ro/detalii/67/lampa-de-sare-praid.html

http://www.putereaplantelor.ro/lampa-cristale-de-sare-himalaya-2-3-kg-monte.html

http://www.salinabrasov.ro/Magazin/Categorii/Lampi-de-sare.html

Am găsit și un video despre aceste lămpi:

2

Un alt obiect de mare ajutor este o pereche de căști. În momentele de tensiune, când ești nervos că nu merge proiectul așa cum îți dorești, inspiră adânc, pune-ți căștile și ascultă o muzică special concepută pentru aceste stări. Sunt multe melodii pe youtube sau la radio.
Recomand www.di.fm  Un super radio cu toate genurile de muzică. Pentru situații tensionate alege Chillout sau Chillout Dreams.

3

Imaginile cu mesaje motivaționale. Un cuvânt chiar îți poate însenina ziua. Sunt o grămadă de locuri de unde le poți cumpăra, sau le poți face chiar tu. Eu am găsit lucruri interesante aici:

http://www.cadouriprofi.ro/ro/prod/search?s=tablouri+mesaje+motivationale

http://www.allposters.com/-st/Motivational-Posters_c12920_.htm

4

Jucăriile antistres. Nu mai poți de nervi? îți vine să dai cu pumnul în ceva? păi fă-o, dar ai grijă să nu nimerești peretele sau podeaua …daaa, poți nimeri podeaua 🙂 ! Am o cunoștință care, dacă ar fi avut jucăriile de mai jos, ar fi scăpat de ghipsul de la mâna dreaptă în urma lovirii podelei cu pumnul.

http://www.zdnet.com/pictures/10-stress-relieving-gadgets-everyone-needs/4/

http://www.proadvertising.ro/accesorii-personale-si-de-voiaj/jucarii-antistress

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.