5 surse de inspirație pentru proiectele tale de design

Una dintre cele mai frumoase meserii este, cu siguranță, meseria de graphic designer. Deși pare simplu pentru cei din afară ceea ce facem, noi știm că nu este așa. Să fii un graphic designer bun înseamnă să fii mereu în priză, să fii mereu la curent cu tendințele, să cumperi o tonă de caiete de schițe și altă tonă de creioane, să știi să vorbești cu clienții, să știi mai multe limbi, să ai răbdare, răbdare, răbdare, să înveți să fii atent la detalii, să stai mereu cu ochii în monitor. Și dacă tot petreci atât de mult timp pe scaun, ia o pauză de inspirație și intră pe următoarele siteuri:

Awwwards, un site pentru web designeri, o extraordinară sursă de inspirație din punctul meu de vedere. Îți poți înscrie propriul site contra unei sume de bani sau poți vota siteurile preferate gratuit.

Dacă ești pasionat de coperțile de carte, bookcoverarchive vine în ajutorul tău cu un pachet mare, mare, plin cu surse de inspirație.

Ai rămas fără idei pentru lucrările tale TYPO? Ai sursă de inspirație pe fontinuse.

Pentru design logo găsești inspirație pe logopond.

TheDieLine te inspiră atunci când râmăi fără idei în ceea ce privește designul ambalajului pe care trebuie să îl termini urgent.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.