Cât este de important să facem deparazitare?

Da, ai citit bine! Și noi, oamenii, ar trebui să facem deparazitare. La o discuție mai îndelungată unde am participat ieri și unde a fost invitată  Lavinia Bratu (nutriționist), am învățat cât este de importantă deparazitarea. De fapt, deparazitarea nu este importantă, ci obligatorie. Adulților le este recomandat să facă deparazitare o dată pe an, iar copiilor de două ori.

Există niște picături de la PlantExtract (dar nu doresc să le dau numele, deși nu au contraindicații sunt de părere că trebuie să faci asta sub supravegherea nutriționistului) și un ceai pentru ficat de la Fares. Adulții trebuie să facă deparazitarea primavara, in postul Paștelui. Pe timpul deparazitării nu este voie să se consume carne sau lactate.

O metodă băbească pentru deparazitare este consumul foarte des de usturoi. Dar cred că cel mai bine se completează și de tratament.

De ce trebuie să faci asta? pentru că viermii intestinali își fac de cap. Dacă i-ai vedea (și poți să îi vezi) nu ai mai dormi și nu ai mai mânca.

Mai multe despre acest subiect poți citi aici.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.