3 site-uri cu decorațiuni interioare pe care merită să le urmărești

Mărturisesc că în timp ce m-am apucat să scriu acest articol, intrând pe unul din site-urile mele preferate, am făcut o pauză și am dat comandă la o lenjerie de pat. Nu mă pot abține când vine vorba de lucruri drăguțe pentru casă. Sper să îți fie de folos linkurile de mai jos!

VIVRE.RO

Acesta este site-ul meu preferat! Durează câteva săptămâni până vine comanda, având în vedere că produsele nu vin din România. Însă calitatea lor este excepțională. Nu mai spun de design. Sunt la a treia comandă de lenjerie de pat și cu siguranță nu mă voi opri aici. 100% bumbac moale, rezistă cu brio la spălat și arată exact cum le vezi pe site. Cred că au un fotograf bun 🙂 Prețurile sunt mai mult decât bune și au reduceri foarte mari.

ATENȚIE! Ce vezi săptămâna aceasta pe site, nu mai prinzi altădată. Stocul cu produse se schimbă des, de aceea mi-am și comandat lejeria de azi. Sincer, mi-a fost foarte greu să decid pe care să o cumpăr, îmi plăceau toate, fără excepție :)) Am atașat și o poză în cazul în care dispare de pe site. A costat 160 Lei cu tot cu transport, redusă de la 360 Lei.

IKEA.RO

De ei sigur ai auzit! Comanda a durat ceva mai puțin decât la Vivre, dar nu asta contează când vorbim despre lucruri drăguțe. Mi-am luat un lampadar și o perdea de duș și sunt extrem de încântată. Recomand, de asemenea, acest site.

JYSK

La Jysk ador ofertele speciale. În fiecare săptămână au reduceri foarte mari la anumite categorii de produse. Ce-i drept, nu am dat până acum comandă pe site, dar mi-am luat multe lucruri din magazin. Sunt tare mulțumită de prosoapele pentru baie.

Tu de unde îți cumperi decorațiuni sau lucruri pentru casă?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.