O aplicație pe care trebuie să o ai

În primul rând trebuie să știi că nu sunt genul de persoană dependentă de telefon și de tot felul de aplicații. Pentru mine, utilitatea telefonului se rezumă la a suna și a trimite mesaje. Știu că sună puțin aiurea, având în vedere că lucrez oarecum în domeniu și că trebuie să adun surse de inspirație pentru când am de designuit o aplicație, dar asta nu mă convinge că trebuie să îmi petrec toată ziua cu ochii în ecran. Și nu sunt nici genul de persoană care să își cumpere cel mai scump telefon, indiferent cât de mulți bani aș avea.

Trecând la ale noastre, aplicația se numește THE WEATHER CHANNEL, un meteo care nu minte. Informația este 99% sigură și am ajuns să plec de acasă cu hainele potrivite vremii de afară. Pentru mine asta a fost mereu o problemă, pentru că atunci când se anunța frig, de fapt, se încălzea, iar eu eram cu șuba pe mine, când ploua mă găseai în cele mai nepotrivite încălțări și tot așa.

Aplicația îți spune pe ore ce urmează să se întâmple. Are și o interfață foarte reușită, în plus este ușor de navigat și o găsești atât pentru IOS, cât și pentru Windows sau Android, (pentru laptop, monitor, telefon, tabletă) E gratuită și este una dintre cele mai folosite aplicații de meteo din lume.

ANDROID

DOWNLOAD
DOWNLOAD

IOS

DOWNLOAD
DOWNLOAD

WINDOWS

DOWNLOAD
DOWNLOAD

Aici găsești aplicația pentru toate ecranele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.