Noul FL Studio și reluarea unei vechi pasiuni

Nu am mai compus muzică de un an sau doi, iar acum mi-a revenit cheful pentru această pasiune și dorința de a-mi cumpăra noul FL Studio de ziua mea (care e în curând). Doar că niciodată nu este bine să îți faci planuri, se pare că trebuie să investesc întâi într-un nou telefon…poveste lungă. Deocamdată mi-am luat varianta demo (chiar acum) de la ei de pe site, nu ar fi prima oară când lucrez cu demo. Și sincer, nici nu cred că mai știu să folosesc programul, dar sper să deslușesc repede și să revin curând cu ceva drăguț.

Ultima versiune FL STUDIO arată foarte bine, grafică nouă, iconițe adăugate, sunet mai bun – chiar acum mă joc în el și sunt extrem de încântată. Sunt și lucruri noi la care mă holbez și nu îmi dau seama ce fac, dar cu timpul voi învăța. Am făcut acum un test să văd dacă îmi salvează melodia (în variantele vechi de demo nu se salva). Nu sunt sigură dacă de data asta merge…dar ei spun că trebuie să te înregistrezi pe site, ceea ce am făcut, apoi e mai complicat. Vedem.

De aici îl poți lua și tu.

Aici găsești melodiile mele vechi (nu sunt masterizate, nu sunt profi, sunt făcute pe comp. de grafică și cu căști aproape bune)

2 comentarii

    1. Traktor mi se părea greu. Îți iasă dacă insiști. Trebuie să recunosc, însă, că am avut ajutoare la unele melodii, mai ales la cele de la început, căci uitam instrumente aiurea prin melodie sau dam bass-ul prea tare.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.