Ceva nou

Spuneam aci că mai nou mă pasionează arta fractală și promiteam că vin cu noutăți. Iacătă noutățile dar și câteva detalii despre ce-i cu fractalii.

Fractalii sunt niște forme abstracte create cu ajutorul ecuațiilor matematice. Dacă la școală fugem de ea, acum fug după ea. Cu ajutorul unor programe care generează astfel de forme, oricine poate crea asemenea imagini. In principiu te joci cu parametrii, cu luminile, umbrele, formele și imaginația. Eu aleg să combin astfel de programe cu Photoshop. Dacă manifești un interes deosebit despre acest subiect, pot dezvolta într-un articol viitor despre ce programe folosesc și cum.

Enjoy!

2 comentarii

 1. Am văzut câteva dintre ele pe contul tău de Instagram, și nu știam ce sunt :)). Arată foarte bine, felicitări. Eu unul sunt curios de subiect.p.s Și site-ul tău arată bine, mă bucur că n-ai ales să-l faci în engleză, nu prea am văzut în Romania un content asemănător pe nișa de design, sper să nu greșesc :).

  Apreciază

  1. Îți mulțumesc pentru apreciere. Da, sunt mai ciudățele lucrările :))
   Voi ține cont de feedback-ul tău. Cât despre site-uri pe această nișă, personal știu de două: ctrl-d.ro și dojo, doar că dojo se axează pe freelancing. Nu prea prind la noi deocamdată, dar vom vedea 🙂

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.