Summer Lovin’ Tag

Începutul școlii nu mă împiedică să răspund provocării date de Amy de a scrie despre produsele favorite din această vară. Nu știu prin alte părți din țară cum este vremea, dar la Timișoara încă nu a trecut vara. Să fie oare de la palmieri? 🙂

Rujul preferat

Am dar n-am.

Oja preferată

Nuanțele sunt exact cele care se văd în poză. Nuanțele sunt exact cele care se văd în poză.

Nu suportam oja, până când unghiile mele au început să se rupă. Așa că am încercat să găsesc variante care să mă ajute. Pe lângă tabletele de vitamine și minerale date de medic, am vrut să cumpăr o ojă cât mai curată din punct de vedere al ingredientelor.

Rezistă 5-6 zile pe unghii, asta dacă nu speli zilnic 100 de vase, culorile sunt intense, este comparabilă cu cea de la OPI, are un preț mult mai mic și ingrediente naturale. O găsești aici.

Costumul de baie

Vezi aici cum vine pe corp. (poza 4). Pentru că nu merg la mare dar îmi place să mă bălăcesc, un costum de baie întreg este perfect pentru o zi la piscina unui hotel. Recomand și dresurile Calzedonia. Rezistă foarte mult. Exagerat de mult.

Băutura preferată

Orice limonadă sau suc de fructe.

Autobronzantul preferat

Cu o exfoliere corectă nu vei avea urme inestetice. Arată natural pe piele și este un produs organic. Îl găsești aici.

Melodia preferată

Original, remix, indiferent. Vară de vară.

Accesoriul preferat

Cerceii-baterie de care râd toți și colierul superb de la MI RE LA.

Parfumul preferat

Cadou de la tata.

Cartea preferata

Două cărți care îmi plac neașteptat de mult și pe care am curajul să le recomand deși nu am ajuns încă la finalul paginilor.

Jurnalul fericirii este în egală măsură o operă de bilanț existențial (asemenea Luntrei lui Caron a lui Lucian Blaga), dar și una conturând devenirea și cristalizarea unei conștiinte – în toate componentele ei: teologică și morală, civică și politică, estetică etc. (George Ardelean). Este o carte destul de greu de parcurs, de aceea este bine să fie citită când ai mintea fresh.

Pentru vise plăcute avem un bestseller publicat în 25 de țări. Este ușor de citit, te amuză și afli o groază de lucruri despre creierul uman. Sandra Aamodt și Sam Wang, renumiți specialiști în neuroștiință, ne dezvăluie mecanismele, dar și trucurile care ajută creierul să lucreze eficient. Autorii demontează câteva dintre miturile des întâlnite, de exemplu faptul că folosim doar 10% din creier (o mică dezvăluire din carte: folosim 100% ca și Einstein) sau că bebelușii care ascultă Mozart devin mai inteligenți. A ne cunoaște mai bine creierul este nu numai amuzant, ci și util. Vom afla cum putem depăși efectele decalajului de fus orar, cum să ne antrenăm voința, cum să tratăm o fobie sau să ne menținem creierul în formă. Inteligentă și amuzantă, plină de informații surprinzătoare, cartea de față este o lectură obligatorie pentru orice persoană cu creier.

Ce am așteptat cu nerăbdare?

Să îmi văd familia, bunicii, rudele, să merg pe munte și să mănânc prune.

Sunt curioasă care au fost activitățile sau lucrurile pe care le-ai iubit în această vară. Te rog să îmi lași un comentariu sau să scrii și tu despre asta pe blogul tău, dacă nu ai făcut-o deja.


Descoperă mai multe la Un blog colorat

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

10 comentarii

  1. as fi preluat si eu tag-ul daca nu as fi avut cateva mici probleme:1. N-am purtat costum de baie cand eram mica.2. N-am citit nimic in ultimele 2 luni.3. Nu folosesc ruj decât la ocazii speciale.4. Nici să nu aud de bronz artificial!

    Apreciază

  2. Ce fain este costumul de baie! Sunt in plina etapa verde si foarte usor ma las cucerita de orice in aceasta culoare. Este vara si in Bucuresti si imi place la nebunie asta. O saptamana frumoasa sa ai!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.