6 comentarii

  1. hahahahahha! sa nu imi spui ca te-a chemat cineva sa repari laptopul, ca voi rade mai tare decat o fac deja 🙂 este o meserie foarte faina cea pe care o ai si multe din confuziile facute se aplica si la meserii mult mai putin creative. Nu pot eu sa povestesc ce intrebari primesc si ce chestii aud in legatura cu jobul meu. Mutandu-ne in partea cu blogul, sa spun de cate ori am auzit: "ce mare lucru faci? pui o poza si scrii ceva pe acolo"? Inutil sa spun ca doar pentru o poza trebuie sa ai inspiratie, lumina naturala, chef, props, aparat foto, fundal bun, un program de editare nepiratat so on so forth. Noi sa fim sanatoase :)))

    Apreciază

    1. Nu m-a chemat, m-a sunat să mă întrebe cum să îl repare…Cat despre bloguri, eu vad si stiu cata munca depui, cred ca ti-am mai spus ca admir felul incare faci fotografii. Sincer, chiar e mare lucru sa ai blog in sensul ca e foarte mult de munca, numai cine trece prin asta stie cu adevarat. Te invit la mine la bunici sa le explici ce faci :))

      Apreciază

  2. Ai o meserie foarte frumoasa, iar cine spune ca e usor ceea ce faci, fie n-are deloc cunostinte in domeniu, fie-i place sa vorbeasca aiurea. Pe langa studii, ai nevoie de inclinatie spre asa ceva, nu oricine are ochiul format pentru astfel de detalii 🙂

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.