Încearcă noul Canva Photo Editor

Canva este toolul online folosit de milioane de oameni din întreaga lume. Fie că ești blogger, fie că ești designer sau pur și simplu ai nevoie de un program cu care să creezi infografice, să creezi diverse headere (de facebook, de twitter, de instagram), să faci coperți de cărți, flyere sau invitații de nuntă, Canva este alegerea ideală. Fă-ți cont și ai acces gratuit la o mulțime de templateuri.

Apărut în 2013, Canva oferă cea mai ușoară, simplă și eficientă metodă de a realiza imagini grafice unice, iar partea și mai bună este că nu trebuie să plătești nimic pentru asta. Și, ca orice companie serioasă, Canva ne pune pe noi, utilizatorii, pe primul plan. Așa a apărut Canva Photo Editor, un tool cu care poți modifica fotografii într-un mod atât de simplu și fain încât nu cred că mai are nevoie de prezentare. Intri aici, urci poza, te joci și gata! e numai bună de pus pe Instagram. Eu m-am jucat cu câteva fotografii mai vechi. Iată ce a ieșit:

Canva photo editor tool / font Canva photo editor tool / font Canva photo editor tool / font Canva photo editor tool / font Canva photo editor tool / font Canva photo editor tool / font Canva photo editor tool / font Canva photo editor tool / font Canva photo editor tool / font Canva photo editor tool / font

Tu ai încercat noul Canva Photo Editor?

4 comentarii

  1. trebuie sa si stii sa te joci pe acolo. Eu il folosesc doar pentru colaje sau pentru pozele pentru facebook. Sper sa nu il faca si pe asta cu plata ca tare mult imi place!

    Apreciază

    1. Photo Editor e mai mult decat simplu, e doar pentru a modifica poze. Cam in genul Instagram. Canva (normal, nu cel Photo Editor) are si versiunea cu plata (9 sau 12 dolari) unde ai acces nelimitat la poze si mult mai multe chestii. Deci nu cred ca intentioneaza sa renunte la varianta free avand in vedere ca foarte multi folosesc prima varianta.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.