Întrebare (update)

Am reușit să mut blogul, dar acest WP îmi dă bătăi de cap :)) Nu pot urca o temă proprie așa că până văd cum stă treaba pe aici o să fiu nevoită să păstrez tema asta (sau alta dacă nu vă place). Vă mulțumesc mult pentru sfaturi și mesaje. Îmi cer scuze față de cei care au lăsat comentarii zilele astea…nu le-am putut transfera pe toate (nu știu de ce)

––––––––––

Pentru că mă tot certați în legătură cu sistemul de comentarii, am încercat să gasesc soluții 🙂 Deocamdată cei de la Squarespace nu oferă varianta cea mai comodă pentru voi și mi-au sugerat Disqus. Problema este că toate comentariile de până acum nu vor mai fi vizibile pentru voi și nu am posibilitatea să le transfer. Deci, întrebarea mea este ce preferați: Disqus sau sistemul de comentarii de acum?


Descoperă mai multe la Un blog colorat

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

25 de comentarii

  1. Am lipsit cateva zile si iaca am gasit multe noutati prin blogosfera. Felicitari pentru ca te-ai mutat. Vin tarziu cu acest comentariu. Am observat la articolul anterior ca se poate comenta usor.

    Apreciază

  2. Heiii … ce surpriza! 🙂 Bravo Delia, ma bucur ca am fost „capsa detonanta”! :)) Ma bucur ca ai facut pasul in sfarsit si cu siguranta nu vei regreta! Daca ai ceva intrebari sau ai nevoie de ajutor la WP, intreaba si incercam sa te ajutam!

    Bafta si sa ai parte! 🙂

    Apreciat de 1 persoană

      1. Nu e mare lucru, in principiu ai nevoie doar de cateva pluginuri de baza si cam atat. In rest, dupa ce gasesti o tema sa iti placa, customizarea si administrarea este foarte simpla. 🙂 Ideea e sa il pastrezi cat mai curat posibil, fara o tona de scripturi, fara o tona de plugin’uri, sa ii faci update’urile la timp si neaparat back’up. 🙂

        Apreciat de 1 persoană

  3. Cred că aş merge şi eu pe o altă temă, pentru mine ambele sisteme sunt destul de incomode. Cel mai mult actualul, deoarece am vrut să-ţi las şi eu părerea de vreo două ori şi până la urmă, am văzut că nu s-a inregistrat.(Habar nu am..)
    Ştiu că nu e foarte comod să schimbi tema, dar personal cred că asta aş face, nu că al meu e aranjat şi pus la punct dar nah zic şi eu:))

    Apreciază

  4. Nici una si nici alta, pentru ca pe Disqus o sa fiu obligata sa-mi fac cont, ceea ce nu vreau, iar sistemul pe care-l ai acum iarasi nu e ok, pentru ca e aiurea sa introduci de fiecare data datele. Schimba tema, alege ceva gratis pana-ti recuperezi banii, dar fa ceva in privinta asta pentru ca e naspa cu zona de comentarii! Facebook si Disqus sunt porcarii pentru blog, eu una nu le-as adopta pentru site-ul meu.

    Apreciază

    1. Indiferent ce tema aleg sistemul de comentarii nu imi permite asta. Singura silutie este sa ma mut pe WordPress dar o sa dureze ceva pentru ca nu am habar sa il folosesc… Dar din cate m-am documentat Disqus ofera si posibilitatea sa lasi comentarii fara sa iti faci cont.

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.