8 idei de cadouri pentru prietenii cu bani

Oamenii care au totul nu prea ne lasă nouă, prietenilor, opțiuni de cadouri. Așadar, atunci când vreau să îi dăruiesc ceva unui prieten care are de toate, viața mea se complică. Sau se complica până să găsesc minunățiile astea:

  1. Un cadou personalizat. Și aici nu mă refer la acele căni cu poze imprimate sau mai știu eu ce tricouri dubioase. Când comanzi ceva gravat, picatat sau desenat (un portret al sărbătoritului de exemplu) dovedești că ai făcut un efort suplimentar și că te-ai gândit cu adevărat la el și la cadoul potrivit. Asta complimentează pe oricine.
  2. O bijuterie unică. Pentru prietenii care vor să se căsătorească, poți alege să le cumperi tu verighetele. Cele mai frumoase verighete din lume, zic eu.
  3. Un abonament la un salon de înfrumusețare unde se folosesc doar produse organice.
  4. O carte despre designerul preferat, despre cele mai frumoase locuri din lume sau o carte…despre cărți.
  5. Un aranjament floral unic.
  6. Bijuterii-praline, sau praline-bijuterii. Oricum ar fi, nu o să dai greș cu ele. Gustat, testat, recomandat.
  7. Un CD cu muzică de calitate.
  8. O pătură cu RĂPIREA DIN SERAI. Hai că glumesc. De fapt, nu în totalitate. De o pătură ca asta s-ar bucura oricine.

Nu uita că modul în care dăruieşti valorează mai mult decât darul însuşi. Chiar dacă ai prieteni care au totul, nu sări peste emoția dăruirii unui cadou. Chiar și un cadou mai puțin costisitor este o dovadă de apreciere și de iubire.


Descoperă mai multe la Un blog colorat

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

12 comentarii

    1. Intr-adevar, poate fi dificil sa cumperi sa cumperi un cadou pentru un prieten cu bani, deoarece foarte probabil are tot ce si-ar dori. Poti fie sa cumperi un cadou amuzant, la care nimeni nu s-ar gandi sau niste bijuterii foarte scumpe, pe care nu i le-ar cumpara altcineva. Asta daca vrei neaparat sa iesi in evidenta cu cadoul tau.

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.