Cele mai ciudate trenduri de pe youtube

A nu se înțelege că am ceva cu vloggerii, din contră îi apreciez pentru ceea ce fac și îmi imaginez că depun mult efort în editarea videourilor și nu numai. Problema mea este alta: trendurile ciudate de pe youtube. Dacă nu știi despre ce vorbesc, o să afli îndată.

MUKBANG (Eating show)

Este una dintre cele mai mari idioțenii. Youtuberii se filmează în timp ce înfulecă prostii, în cantități uriașe. Ce mă sperie cel mai tare este faptul că au milioane de vizualizări și nu înțeleg de ce. Nu înțeleg scopul, nu înțeleg de ce te-ai uita la așa ceva și nici de ce te-ai filma mâncând ca un porc?

ASMR (Autonomous sensory meridian response)

ASMR este un fel de terapie dubioasă anti-stres. Se caracterizează prin senzații foarte plăcute resimțite la nivelul creierului. Este ca un fel de hipnoză. Nu știu exact cum a apărut treaba asta, însa pe youtube găsești tot felul de filmulețe:

100 de straturi de fond de ten

Da, sunt tipe, chiar și tipi , care acceptă provocarea și se dau cu 100 de straturi de fond de ten/ ruj/ blush/ ojă sau te mai miri ce:

Dacă tu ai descoperit și altele, te rog să îmi dai de știre într-un comentariu.


Descoperă mai multe la Un blog colorat

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

22 de comentarii

  1. Eu văd Mukbang ca pe un fel de test culinar live de la început până la final când ”degustătorul” a terminat ceea ce era în farfurie. Eu sincer nu urmăresc, dar, sunt persoane cărora le place să vadă pe cineva mâncând în fața lor, văzând-ui cu câtă poftă mănâncă oferind privitorilor această stare. Oricum, după părerea mea este mult mai bine astfel, căci chiar dacă pentru unele persoane par niște lucruri ieșite din comun, pentru alte persoane aceste lucruri sunt ceva obișnuit, cotidian. Mai bine aș urmări astfel de videoclipuri în locul altor provocări periculoase (chiar dacă nu aș urmări nici videoclipuri celor 100 de straturi de machiaj… 🙂 )

    Apreciază

  2. Partea proasta este ca sunt unele destul de periculoase, ultima dintre ele este provocarea de a mesteca bile cu detergent care au dus pana acum la moartea a cativa idiotii, in vremea in care altii au suferit arsuri esofagiene si ale tubului digestiv.

    N’am zis eu mereu ca oamenii cand se plictisesc devin periculosi?!

    Apreciat de 1 persoană

          1. Din ce observ, de pe youtube au cam disparut, dar pe restul retelelor de (de)socializare „fenomenul” e in floare in ciuda avetismentelor dure ale medicilor! 🙂 Atat ii duce .. ice bucket challenge norocul ca s’a stins de la sine, de „Blue Whale Challenge” ce sa mai zicem …

            In curand o sa fiti parinti … habar nu aveti ce va asteapta din punctul asta de vedere, dar bine ar fi sa aveti grija de acum ca .. viitorul nu suna bine deloc! 🙂

            Apreciat de 1 persoană

  3. eu nu prea stau pe Youtube sau, cand stau, ma duc strict la ce ma intereseaza pe mine, nu caut sa vad ce le mai debiteaza mintea unora. Mi se par dezgustatoare toate filmuletelea astea si patetice persoanele care s-au filmat facand activitatile descrise mai sus. Oameni fara ocupatie si fara minte.

    Apreciat de 2 persoane

  4. Nu-l stiam decat pe ultimul si, Iisuse!, cat de prostesc mi s-a parut la vremea lui cand a aparut!! Cred ca oamenii astia strang atat de multe vizualizari tocmai pentru ca altii, ca mine, tine, se uita de curiozitate si vorbesc despre asta, deci le fac reclama.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.