Câteva trucuri care te vor îmbogăți garantat

Șoc! în weekend m-am uitat la tv și bine am făcut. Am aflat cu ocazia asta niște trucuri care mă vor ajuta să mă îmbogățesc cu un minim de investiție (30 x 3 de lei). Dacă ai curiozitatea să afli despre ce este vorba, citește mai jos.

Pasul 1

Secretul stă în portofelul tău! Tot ce trebuie să faci este să îți cumperi 3 portofele. Găsești și la 30 de lei bucata, de asta spuneam că este vorba despre o investiție minimă. Acum, nu te gândi că ai nevoie de orice portofel…Portofelele trebuie să fie unul auriu, altul roșu și altul negru. Cel care îți place cel mai mult trebuie să fie portofelul pe care îl porți zilnic, iar celelalte să fie așezate la nord, în casă și să joace rol de pușculiță. Nu ai nevoie de economii la bancă, ci de economii în portofel.

Pasul 2

Nu purta în portofel altceva decât bani. Nu carduri, nu bonuri, pentru că acestea te vor determina să faci cumpărături și vor goni banii.

Pasul 3

Cel mai important! Dacă portofelul tău vechi s-a uzat sau nu are una dintre cele trei culori de mai sus ar fi bine să renunți la el. Dar nu oricum! Mergi la o răspântie de drumuri, la o intersecție, când nu e trafic foarte mare, te învârți în cerc, ții portofelul în mână, spui Tatăl nostru, arunci portofelul pe spate și nu te uiți înapoi.

Hai că e ușor și distractiv și nici nu presupune muncă :)))

PS: aștept poze cu vilele voastre după ce puneți în aplicare aceste trucuri.

 

 

 

 

41 de comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.