Goods of the week (22)

Cred că una dintre cele mai faine chestii din ultima săptămână este temperatura de afară. În sfârșit îmi pot plimba burta în voie. Alte chestii mișto sunt:

  • Rochiile. Ador să port rochii.
  • Orice e gratis e mișto.
  • Am căutat ceva vreme niște cămăși de noapte care să fie comode pe burtică dar să fie, totuși, și faine. Modelele pentru gravide sunt urâte cu crengi așa că m-am orientat spre cămăși de noapte cu material elastic pe care să le pot purta și cu burtică și fără. Am găsit două variante faine pe Bon Prix, însă am avut emoții cu mărimile. Trebuie mare atenție la indicații. Aceasta este fooarte comodă, se întinde suficient pe burtică, are culoare faină (am ales roz) și are un material extrem de ușor iar aceasta, pe lângă materialul moale și elastic, o să fie perfectă pe timp de vară.
  • Parfumul ăsta.
  • Un proiect foto tare fain.
  • Fructele. Am o poftă nebună de fructe.
  • Uite o idee interesantă pentru cei care nu au timp să gătească, sau au dar nu vor, sau vor dar nu știu ce.
  • Uite cum să îi acorzi primul ajutor animăluțului de companie.

Tu ce chestii mișto ai văzut săptămâna aceasta?

cb2eb-img


Descoperă mai multe la Un blog colorat

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

12 comentarii

  1. Eu am citit un articol f interesant exact despre ce vorbeam zilele trecute: risipa in materie de haine: cum in materie de risipa de alimente se tot iau masuri, dar in ceea ce priveste hainele, care sunt o problema la fel de mare, inca ne facem ca nu vedem.
    Si ieri am aflat ca UE a votat ca taranii sa aiba dreptul să-și vanda propriile seminte, votul e rezultatul unei lupte de ani de zile dusa de militanti contra Monsanto si altor mari firme, pentru ca doar semintele lor erau legale.
    Si am mai citit un articol impresionant despre romanii care emigreaza.
    Si altul despre perierea uscata, care duce la buna hidratare a pielii de pe picioare si la disparitia celulitei: de azi m-am pus pe treaba.

    Apreciat de 1 persoană

      1. Scuze, a plecat mesajul dinainte. Deci cu dusul hainelor e numai o fatada ca sa dai aparenta de firma eco. Ca de ex h&m care practica asta, nu mai prididesc cu propriile haine, pe care sunt obligati sa le ardă, deci crezi ca alea duse de clienti au o soarta mai buna?
        Te perii pe pielea uscata, fara sa te uzi.
        A, si tot datorita unui articol, am facut saptamana asta o prajitura cu mac dementiala, in plus e fara gluten.

        Apreciat de 1 persoană

          1. E in franceza. Cine mi-a dat-o nu avea pireu de migdale, a pus in loc tot unt ( deci dublu cantitatea de unt din reteta). Asa am facut si eu. Macul l-am dat prin masina de cafea in prealabil. Pt pudra de migdale am luat migdale si le-am decojit, apoi maruntit la robot. Dar poti lua direct pudra. N-am pus nici o coaja de portocale, nu-mi place sa amestec gusturi. https://cnz.to/vf/recettes/tartes-et-gateaux/gateau-au-pavot-sans-farine-recette/

            Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.