De unde îmi place să cumpăr mobilă și obiecte pentru decor?

Am făcut-o și pe asta! cu toată nebunia din jur și cu viața schimbată radical, cu un bebe de o lună și cu noi rupți de oboseală și puțin șocați de noua rutină, ne-am mutat la casa noastră. De două săptămâni decorăm, aranjăm și montăm. Am comandat o mulțime de obiecte de decor, mobilă și alte chestii necesare în casă și mă gândeam că poate le va fi util și altora să știe unde pot găsi obiecte faine și la prețuri ok.

mobila

Vivre – sunt clientă fidelă a magazinului online vivre.ro Sunt la a 14 comandă și până acum am fost foarte mulțumită de tot ce am primit. Prețurile sunt ok, partea nasoală este că trebuie să aștepți destul până ajunge coletul.

Buchetealtfel – de pe buchetealtfel.ro am ales un aranjament floral din mătase și ceramică pentru a-mi înfrumuseța dormitorul. Plantele nu rezistă pe mâna mea.

Therese – Mult timp am căutat o măsuță de machiaj care să se potrivească în dormitor și care să îmi și placă. Tot gugălind am descoperit siteul therese.ro și măsuța mea de machiaj mult visată. Sincer mi se păreau dubioși, nu știu de ce… dar produsul arată exact ca în prezentarea de pe site iar eu sunt tare încântată.

Pepco – la Pepco nu se pot face comenzi online dar, oricum, nu cred că mai este nevoie să explic ce fel de produse comercializează. Sunt mulțimită de calitatea obiectelor achiziționate de la ei.

Jysk – de la jysk.ro îmi plac toate produsele, mai ales că au reduceri în fiecare săptămână. Pernele, prosoapele, chestii pentru baie și bucătărie de la ei le-am luat. Singura surpriză a fost salteaua de pat care ne dă dureri de cap la propriu. Nu e la fel de moale ca cea din magazin și nu prea înțeleg de ce…memoria păcii…Ne mai chinuim o săptămână și cred că vom cumpăra și o saltea adițională.

Ikea – deși nu era magazinul meu preferat, am găsit, totuși, mobilă pentru 3 camere. Sunt încântată de produsele cumpărate de pe ikea.ro deși nu au prea multe variante de mobilier pe site. Ce e fain la ei e faptul că îți livrează comenzile destul de repede, chiar dacă ai un colet uriaș.

Leroy Merlin – La ei prețurile sunt competitive. Au mobilier fain, de calitate și unde mai pui că faci și economie. Mi-am găsit balansoar fain pt curte și o bucătărie drăguță.

Tu de unde preferi să îți cumperi obiecte pentru casă?

 


Descoperă mai multe la Un blog colorat

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

15 comentarii

  1. doamnelor, sa va dea Dumnezeu sanatate. Am descoperit site-ul la Jysk si vad ca fac livrari!.

    O sa va rog, pe cele care cunoasteti si din viata reala, puteti sa imi povestiti despre saltele si saltele aditionale. Ca eu nu ma pricep, dar spatele meu merita, acolo imi petrec 7-8 ore pe zi. Va foarte multumesc!! Mie imi priesc lucrurile moi 😀

    Apreciat de 1 persoană

  2. Felicitari pt achizitia casei si mutare! sa o stapaniti sanatosi, acum chiar pot sa va urez casa de piatra :).
    Cred ca e o decizie buna sa te muti in concediu de maternitate, serile dupa job + copil e greu, din 3 x experienta zic 😀

    La achizitii nu sunt buna de recomandat, in afara de ikea noi am luat multe la mana a2a dar si dintr-un magazin local unde am vizitat si ce ne-au oferit livrare – problema spinoasa pt mine.

    Sa scrii cum faci cu salteaua. Am nevoie de alta…

    Apreciat de 1 persoană

  3. Sa va stapaniti sanatosi noua casa! Sunteti curajosi daca ati reusit mutat cu tot cu decorat…si cu bebelus de o luna.
    O sa ma uit si eu pe jysk sa vad de saltele, ca avem nevoie in apartamentul din Romania si nu stiu de unde sa le iau. Stiam un magazin fain de mobila din lemn-lemn, fabricata in secuime, aveau si niste saltele faine ergonomice, dar am fost dezamagita sa vad ca magazinul nu mai exista…

    Apreciat de 1 persoană

      1. Ma gandesc ca pentru produsele lor sunt mai scumpe decat altele de la tot felul de mărci mari. Eu luasem un pat de la astia de care ziceam, dar era mai scump decat la ikea. Insa de f buna calitate si serviciu de livrare impecabil. Mie imi place sa vorbesc cu oamenii, sa vad in magazin.

        Apreciat de 1 persoană

  4. In afara de Pepco, Jysk si Leroy, eu mai merg si pe la Dedeman si Jumbo, cand vine vorba de chestii pentru casa si decoratiuni. La Jumbo este diversitate mai mare de produse fara de Pepco, dar Jumbo e departe de mine, asa ca ajung rar. Dar si cand ajung…

    Apreciat de 1 persoană

      1. Jumbo are intr-adevar multe chestii faine, dar trebuie sa mergi pregatit acolo (adica sa stii exact ce vrei!!), ca altfel pleci cu toate porcariile posibile si imposibile, imaginabile si inimaginalible :))))

        Apreciat de 1 persoană

  5. Felicitari pentru noua casa! Sa o stapaniti sanatosi! Eu imi iau chestii de decor de la magazinele (Marshalls, Winners, Homesese) din compania noastra 🙂 Au chestii foarte frumoase! Si Walmart, Ikea si Bad Boy Furniture. Avem si noi magazin Jysk aici, dar nu am intrat niciodata in el!

    Apreciat de 1 persoană

      1. Ah! 😦 Poate le gasiti la un moment dat dupa ce aranjati totul…

        Sa stii ca de cand ai scris ieri de siteul vivre eu si prietenul meu ne tot uitam acolo pentru un covor, sunt minunate toate, e asa de greu de ales. Sigur de acolo o sa-l comandam, asa ca voiam sa spun merci de pont! 😀

        Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.