4 obiecte de care nu pot să mă despart

Știu că nu e ok să te atașezi de obiecte, nici nu am făcut asta, doar că fără unele mi-aș complica existența, cum ar fi:

Mașina de spălat rufe cu funcție de uscare

Pe vremea mea spălam la mână și îmi plăcea mult. Aveam 4-5 ani, eram la țară la bunici și mi se părea fascinant să o văd pe bunica mea spălând rufele. Mereu doream să o ajut și mă lăsa să spăl batistele. Între timp m-am plictisit de această activitate, asta și pentru că ai mei cumpăraseră mașină de spălat și m-am învățat cu binele. Dar ce să vezi, mai nou îmi e lene și să le scot la uscat, așa că am luat o mașină cu funcție de uscare dar încă nu m-am prins care e treaba pentru că unele haine rămân umede (poate îmi dai niște ponturi).

Mașina de spălat vase

Sincer, am tot comentat când Arătosul a trecut pe lista de casă nouă și mașina de spălat  vase. Nu sunt eu o mare gospodină dar nici puturoasă nu mi-s, însă, când se punea problema să spăl vasele preferam să fac altceva. Nici el nu le spăla cu zâmbetul pe buze, nici măcar pisica nu avea chef să le lingă, așa că mașina de spălat vase a fost cel mai frumos cadou pentru noi.

Uscătorul de păr

De când am copil uscătorul de păr mă scoate din multe. Am renunțat să îl mai folosesc ca atare, oricum a început să sufle rece de la cât de des este utilizat. Este unul dintre cele mai bune remedii anti-colici (în afară de mersul la shopping 🙂 . O să vedem însă, la factura de la curent, dacă este chiar așa.

Laptopul

Nu pot să mă despart de obiectul muncii, deși, teoretic, e posibil să faci design și fără calculator. Ok, ok, am și SIMS și încă mă joc, dar baza este jobul meu. Și blogul.

Tu de ce obiecte ești dependent/ă?

 

 


Descoperă mai multe la Un blog colorat

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

20 de comentarii

  1. Masina de spalat n-am stiut nici noi cat de mult inseamna pana cand n-am stat cu chirie intr-un apartament dotat cu asa ceva. Pana si al meu a zis ca vrea asa ceva la noi acasa, atunci cand o sa reusim sa ne luam apartament. Am ajuns amandoi la concluzia ca timpul alocat spalarii vaselor ar putea fi timp pentru relaxare sau timp petrecut impreuna, ca astea sunt momentele care conteaza in viata, sa stim sa o traim :D, indiferent ca asta inseamna o carte, un film sau orice altceva.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Masina de cusut, andrele etc.. Carti -nu una, ci carti: avem cacalau. Din vacanta ne-am mai luat 26 de carti 😀 😀
    Laptop. Addicted – desi in vacante nu am nicio problema, dar acasa si pt o reteta/discutat cu o prietena/cautat ceva etc – totul pe net.

    Apreciat de 1 persoană

  3. Eu abia am asteptat sa scap de masina aia cu uscator integrat, nu usca nimic, dar consuma apa si curent. Imi place sa intind rufele sa se usuce la aer, mai ales vara la soare, e o placere.
    Altfel e o lista lunga de lucruri de care nu ma pot desparti, asa as putea pune frigiderul, sau aragazul, ca rufe-vase mai pot spăla de mana.

    Apreciat de 1 persoană

      1. Nu mai sunt probleme, ca s-a stricat 🙂 Oricum nu foloseam functia uscare, ca nu era buna la nimic. Si ma enervam cand incepeam sa aud apa care se porneste cand dai drumul la uscare. Ideal e uscator SI masina, dar doua-ntruna vad ca nu merge.

        Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.