10 branduri românești de la care cumpăr cu încredere

Nu știu dacă mai are rost să repet faptul că sunt o mare fană a produselor made in Ro. Nu o să mai scriu încă o dată de ce, o să trec direct la subiect. Mai jos este lista cu brandurile românești da la care cumpăr cu încredere:

Fares

Cup of tea on plate among leaves Free Photo

Pe mine, remediile naturiste de la Fares m-au scăpat de multe belele. Tratamentul recomandat de medicul cu care colaborează ei m-a ajutat să scap de o operație la cornetele nazale. Antibioticele naturale, recomandate de medicul meu de familie, m-au ajutat, de asemenea, să scap ușor de durerile îngrozitoare de gât. Lista poate continua.

Bucovina

A glass of water macro shot Free Photo

Cred că în momentul de față apa de la Bucovina este una dintre cele mai curate ape minerale pe care le găsim în comerț. Sunt niște aparate speciale care măsoară puritatea apei, după acest princiupiu m-am ghidat când am ales ce apă să consumăm.

Râureni

Silver Spoon on Red Syrup in Top View Photography

Istoria Râureni a început în 1968 cu câteva borcane de marmeladă iar în prezent vând gemuri, compoturi, murături, suc de mere 100% natural, sirpouri, diferite conserve. Etichetele produselor sunt curate iar acesta este unul dintre motivele pentru care cumpăr de la Râureni, însă nici gustul nu e de ignorat. Cel mai des iau pastă de roșii pentru că nu conține zahăr și nici conservant.

Rarăul

Sliced Cheese on Brown Table Top

Înainte de sarcină preferam să cumpăr lactate de la persoane de încredere însă în timpul sarcinii nu am avut voie să consum produse nepasteurizate așa că am ales lactatele de la Rarăul. Criteriul de alegere a fost, pe lângă gust, și faptul că produsele nu conțin euri sau zahăr.

SanoVita

An orange glasses and oatmeal porridge with alarm clock on white table Free Photo

Deși au apărut de ceva vreme pe piață, din 1999 mai exact, eu am descoperit recent produsele SanoVita, mai exact acum puțini ani când am hotărât amândoi să începem un stil de viață sănătos. De la ei îmi plac cerealele, laptele vegetal, berea de ghimbir, fructele uscate, dulciurile, untul de arahide.

Jolidon

Beautiful caucasian woman with very long hair and blue eyes.  Free Photo

Compania Jolidon își are originea în Cluj și a apărut în 1999. Îmi place calitatea materialelor pe care le folosesc pentru lenjeriile și costumele de baie dar și faptul că au reușit să adauge o valoare sustenabilă produselor.

Mathilde

Mathilde este unul dintre brandurile mele preferate de haine. Nu oricine poate să poarte îmbrăcămintea lor, au modele unice, special create pentru femeile care vor să iasă din banal. În magazinele lor găsești atât ținute casual cât și ținute pentru diferite evenimente.

Liloo

Toy; pacifier; milk bottle and pink baby onesie over an orange background Free Photo

Mă contrazic la ce spuneam în articolul anterior referitor la prețurile hainelor pentru copii, dar asta e! Marca Liloo am descoperit-o înainte să nasc când am comandat câteva bodyuri pentru fetița mea. Sincer, nu am avut deloc încredere în ei până în momentul în care am primit produsele. Sunt bumbac 100%, nu s-au scămoșat la spălat și nici nu iasă culoarea din ele.

Marelbo și Benvenuti

Fashionable female shoes Free Photo

Marelbo și Benvenuti sunt două branduri românești de la care amândoi ne mai cumpărărm din când în când de încălțat. Cei de la Marelbo vând doar produse marca proprie- încălțăminte din piele naturală la preț de producător, însă cei de la Benvenuti au modele mai faine.

Cam acestea sunt cele zece branduri românești de la care am încredere să cumpăr, despre care știu că nu fac rabat de calitate și pe care le apreciez. Nu am spus nimic despre partea de beauty, dar poți reciti aici articolul despre brandurile românești preferate. Curând o să revin cu un articol despre produsele preferate, cred că lista o să fie mai lungă.

Tu în ce branduri românești ai încredere?

Un weekend colorat!


Descoperă mai multe la Un blog colorat

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

9 comentarii

    1. Ba cred ca sunt de la noi Napolact. Nu stiu despre lapte, nu mai consum de 10 ani :)) Multumesc mult ptrecomandarea cu hainutele. M-am uitat pe site si sunt tare faine, am gasit multe salopete dragute, ii iau si eu Irinei 🙂

      Apreciază

  1. Și eu am scăpat de multe afecțiuni cu ajutorul medicamentelor de la Fares și îmi plac și ceaiurile lor, Bucovina a fost mereu apa mea preferată, iar în zilele în care nu mai aveam zacuscă făcută de părinții mei, cumpărăm de la Râureni. 😊😊

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.