7 lucruri pe care nu ar trebui să le cumperi din magazinele online

Anul acesta am comandat online toate cadourile pe care vreau să le dăruiesc de Crăciun. Nu am avut surprize neplăcute. Din lipsă de timp, shoppingul pe internet a devenit pentru mulți varianta cea mai comodă de a-și achiziționa lucrurile de care au nevoie, însă nu întotdeauna aceasta este cea mai bună opțiune. Iată 7 lucruri pe care nu ar trebui să le cumperi online:

Bijuterii prețioase

Jewels sparkle in the golden wedding rings lying on the leather  Free Photo

Oricât de atrăgătoare ar fi oferta la acel colier cu diamante, nu poți să ai încredere în calitatea produsului. Ia în considerare faptul că bijuteriile prețioase sunt o investiție pe termen lung și nu cred că vrei să plătești cinci salarii pentru o pereche de cercei falși.

Medicamente

Colorful pills and plastic bottle Free Photo

Știi anunțurile acelea de tip pop-up care îți prezintă tot felul de medicamente dubioase și care îți promit că vei slăbi în timp record? Ei bine, stai departe de astfel de oferte. Totodată, ai mare grijă la farmaciile online. Poți cumpăra medicamente contrafăcute și, după cum arată unele studii, acestea ar conține multe ingrediente nesigure.

Ochelari de soare/ de vedere

Hipster sunglasses and funny moustache on yellow and black background Premium Photo

Atât ochelarii de soare cât și ochelarii de vedere ar trebui să se potrivească perfect fizionomiei tale. Este dificil să îți dai seama dacă ochelarii pe care ai pus ochii într-un magazin virtual ți se potrivesc sau, mai ales, dacă sunt de calitate.

Rochia de mireasă

Portrair of dreamy blonde bride posing in a luxury room before the ceremony Free Photo

Rochia de mireasă este cea mai importantă piesă vestimentară pe care o vei purta, de aceea trebuie să te asiguri că îți vine perfect. Cred că știi acele siteuri asiatice unde găsești rochii de mireasă spectaculoase la prețuri de nimic. Ei bine, stai departe de astfel de magazine.

Costumul

Wedding Suite Premium Photo

Orcât de frumos ar fi costumul din fotografie și oricât de bine îți cunoști mărimea la haine, să achiziționezi online un costum este cea mai mare greșeală pe care o poți face.

Electrocasnicele second hand

Closeup a flames from the gas stove embedded in the counter in the kitchen. Premium Photo

Oricât de mult aș fi eu de acord cu achiziționarea de produse la mâna a doua, să cumperi electrocasnice second hand din magazinele online poate fi un joc de noroc și adesea unul care se plătește scump.

Cosmetice și produse de îngrijire

Different type of makeup products on black backdrop Free Photo

Deși există câteva magazine online de încredere, pe internet găsim din ce în ce mai multe produse contrafăcute. Cumpărătorii sunt atrași de prețurile foarte mici, însă ingredientele dintr-un parfum fake îți pot face mai mult rău decât bine.

Tu ce articole nu ai cumpăra niciodată din magazinele online?


2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.