Tablouri sub 200 de lei care îți vor transforma casa radical (P)

Dimensiunea unei camere nu are importanță când vine vorba de confort. Locuința ta trebuie să îți aducă emoții pozitive, să te facă să trăiești sentimentul de relaxare, să te ajute să te descoperi pe tine. La ușa casei ar trebui să lași toate grijile ca să poți viețui într-un mediu pașnic, iubitor și primitor.

Căminul tău îți reflectă personalitatea. O casă frumos decorată are un impact pozitiv asupra stării psihice. Departe de a fi superficială, întotdeauna m-a preocupat acest aspect: locuința trebuie să fie curată, ordonată și cu personalitate. Personalitatea casei este dată de aranjamentele și decorațiunile pe care le alegi. Un puternic impact vizual îl au decorațiunile de perete, de la tablouri, rame foto, postere, până la stickere decorative, oglinzi sau alte obiecte, toate îți pot transforma casa radical.

Pe biano.ro am găsit mai multe stiluri de tablouri, potrivite oricărui tip de amenajare a locuinței:

Tablouri potrivite pentru o locuință în stil scandinav

Living in stil scandinav

Stilul scandinav sau stilul nordic, este reprezentat în special de pereți albi sau gri, de camere luminoase și se bazează pe funcționalitate. Gama de culori cuprinde îndeosebi tonuri neutre, însă de actualitate sunt și culorile mai puternice, în special albastrul. Simplitatea din stilul scandinav se îmbină perfect cu tonuri intense sau tonuri de negru, cu dungile, liniile, lemnul, lâna sau blana. Ce îmi place la acest tip de amenajare a locuinței este faptul că le perminte designerilor să se joace cu materiale vechi și piese de mobilier pe care le pot recondiționa.

Tablou Abi Bloomingville – 129 lei, biano.ro
Tablou cu imagini 3B – 34,90 lei, biano.ro
Tablou alb negru – 158 lei, biano.ro

Tablouri pentru o casă retro

Colț de relaxare în stil retro

Stilul retro, uneori confundat cu stilul vintage, are câteva elemente autentice care nu au cum să creeze incertitudine. Într-o casă amenajată în stil retro vom găsi, cu siguranță, multă veselie, multă culoare, dezordine ordonată, cărți și obiecte care, la prima vedere, nu par să aibă vreo legătură între ele. La acest stil, cel mai mult îmi place îmbinarea perfectă a esteticii barocului cu elemente moderne.

Tablou Cinema – 29 lei, biano.ro
Tablou Romantic Home – 33,99 lei, biano.ro
Tablou lavandă – 49,99lei, biano.ro

O casă modernă după tablouri se recunoaște

Baie modernă

Amenajarea unei locuințe moderne înseamnă ordine, linii drepte, forme plane, simple și elegante, țesături cu geometrie neutră. Decorul este unul cât se poate de simplu, cu accente colorate care dau încăperilor un plus de dinamism. Culorile reprezentative acestui stil sunt bejurile, marourile, albul, griurile, diferite tonuri de negru. Tablourile care se îmbină cel mai bine într-o casă modernă sunt, în principal, de dimenisuni mari, dar este o regulă care poate fi încălcată în funcție de context.

Tablou cu imagini 7 E – 34,90 lei, biano.ro
Tablou Woman Somcasa – 158 lei, biano.ro
Tablou Pier Somcasa – 178 lei, biano.ro

Tablouri perfecte pentru o casă amenajată în stil industrial

Dormitor în stil industrial

Stilul industrial a luat amploare în ultimii ani datorită modului prin care poate fi întreținută o astfel de locuință. Finisaje imperfecte, țevi la vedere, cuprul, cărămida, sunt doar câteva dintre elementele caracteristice acestui stil. Aparent, o astfel de casă este ușor de mobilat, însă imaginația este pusă la grea încercare când vine vorba de alegerea obiectelor de decor. Eu am găsit câteva tablouri pe care le-aș agăța de pereții nefinisați ai unui apartament în stil industrial:

Tablou Prospections 03 House Doctor – 59 lei, biano.ro
Tablou Places House Doctor – 69 lei, biano.ro
Tablou House Doctor – 125 lei, biano.ro

Cu un buget redus și multă imaginație poți transforma spațiul unde locuiești în căminul la care visezi. Abia aștept să îmi povestești într-un comentariu despre ce înseamnă pentru tine o casă frumos amenajată! Care stil te reprezintă cel mai bine dintre cele menționate mai sus? Care sunt obiectele decorative la care nu ai renunța niciodată?


Descoperă mai multe la Un blog colorat

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

19 comentarii

  1. nu sunt chiar fan tablouri, dar sa stii ca modelele alese chiar imi plac. Momentan am pe perete un singur tablou cu manute de nepotica!

    Apreciază

  2. Chiar acum când am pregătit casa pentru sărbătoare, pentru primăvară, am constatat ca mai am nevoie de niște tablouri. Cele romantice , moderne sunt cele care s-ar potrivi.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.