Un freelancer profesionist după adresa de e-mail se recunoaște

Am observat că în ultima perioadă din ce în ce mai mulți tineri își doresc o carieră în mediul online. Designeri grafici la început de drum încearcă să se promoveze pe grupurile cunoscute de Facebook, însă una dintre greșelile frecvente pe care le observ este că au niște adrese de e-mail potrivite mai degrabă pentru un cont de mirc. Deși le atrag atenția de fiecare dată asupra acestui detaliu deloc de neglijat, nu mulți mă iau în serios, probabil și pentru că nu înțeleg de ce un freelancer profesionist după adresa de e-mail se recunoaște.

În ziua de azi, când potențialii clienți sunt invadați de zeci de mesaje pe adresele electronice, este firesc ca aceștia să devină selectivi în privința e-mailurilor pe care le deschid. gabby69@yahoo.com oricât de bun ar fi ca designer grafic, nu o să reușească niciodată (dacă are norocul ca e-mailul să nu intre în spam) sa convingă o agenție mare că el e potrivit pentru postul la care aplică.

Adresa de e-mail este haina cu care îți îmbraci brandul personal. Este cea care face o primă impresie potențialilor angajatori. Este una dintre cele mai frecvente forme de comunicare cu potențialii tăi clienți. O adresă de e-mail profesională creează un sentiment de încredere. Totodată, ajută colaboratorii să își amintească mai ușor de tine.

Adresa ta de e-mail chiar îți poate influența cariera, o adresă de e-mail cu nume propriu îți oferă o șansă în plus de a câștiga un job sau un client. Lași o impresie excelentă și faci datele tale de contact memorabile și adecvate, nu jenante și neprofesionale.


Descoperă mai multe la Un blog colorat

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

4 comentarii

  1. Chestia asta e valabila si in alte domenii. Primesc destul de des oferte de tir de 22 tone hrana pentru caini sau furaje de la marius_maryusyka@yahoo.com sau irina.yubityka@yahoo.com.. ma termina cand vad adresa de mail, mai ales ca mentioneaza de cati ani sunt ei pe piata sau cate contracte au.
    Nici nu stiu cum sa resctionez initial dar daca revin cu un al doilea mail, le raspund. Dacă trimit doar unul asta e:))

    Apreciat de 1 persoană

  2. culmea e ca majoritatea au oricum domenii si gazduire platite si au dreptul gratuit la cateva adrese de mail, dar nu si le creeaza si nu le folosesc de lene sau din comoditate. E adevarat ca e mai simplu de folosit yahoo, dar…

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.