10 zile de detoxifiere digitală

Acum vreo două săptămâni, din întâmplare, m-am uitat pe Facebook la acel grafic care îți arată cât timp petreci în fiecare zi în rețeaua de socializare. Eram convinsă că nu văd bine…3 ore pe zi le pierd citind sau văzând postări tâmpite. Adică fix atunci când ar trebui să îmi dedic timpul mie, să citesc, poate să scriu pe blog mai des sau să fac lucruri care să mă ajute să evoluez din toate punctele de vedere.

Mi-am zis că nu e ok, că e musai să fac ceva în sensul acesta dar, totuși, parcă am nevoie de un imbold. Întâmplător (sau nu) am văzut postarea Laviniei și am hotărât că de mâine voi urma cu strictețe acest program de detoxifiere digitală. Nu tu Facebook, nu tu știri negative citite obsesiv, nu tu zeci de minute pe site-uri cu rochii și pijamale, nu tu comenzi online, nu tu telefon în mână de la prima oră a dimineții.

Mâine e ziua mea și acesta este cel mai frumos cadou pe care pot să mi-l fac: detoxifierea digitală. Doar eu cu mine, eu cu ai mei, eu cu Dumnezeu. Mi-am comandat cărți, mă voi bucura de ele. Voi scrie, voi citi, mă voi ruga, mă voi plimba. Abia aștept să văd cât de greu sau, poate, cât de ușor va fi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.