La ce aș fi renunțat în 2020…

Prin 2020, madmoisellesarcastique mă provoca la cea mai nouă leapșă 😀 Nu este prima persoană căreia îi răspund după atâta amar de vreme, au mai fost situații asemănătoare. La un moment dat, un amic m-a întrebat ceva foarte important într-un mail și i-am scris după… un an, când am văzut mesajul 😀

Am ales să răspund acestei provocări, nu că ar interesa pe cineva despre mine, ci pentru că mă ajută să îmi reintru în formă. Văd articolul ăsta ca pe un exercițiu de scris. Totodată, mă simt de parcă aș completa într-un oracol și e fain sentimentul. Așadar, iată la ce aș fi renunțat, atunci și acum:

Laptop sau telefon?

După experiența detoxifierii digitale cu siguranță aș mai renunța o dată la telefon. Este dificil să faci graphic design pe mobil, oricât de smart 5 G Bill Gates ar fi el.

Cărți sau televizor?

Mulți ani nu am avut TV în casă. În liceu, în perioada când am stat la gazde, televizorul era bunul cel mai de preț al bătrânelor care, de frică să nu furăm obiectul păcătos, îl încuiau cu cheia în dulap. Mare brânză!

Televizorul merge singur, în gol, ca un papagal, în aproape toate casele. Aș renunța la el dacă nu ar mai exista deloc meciuri. Așa că, rămâne Edi cu Tv-ul și eu cu cărțile.

Pizza sau burger?

Au! aici e sensibilă treaba. O fi eu adepta unui stil de viață sănătos, dar când vreau să mă răsfăț înfulec o pizza la prânz și un burger la cină. Cu toate astea, niciodată nu mănânc burgeri în oraș, sau nu în văzul tuturor. Am un fix poate, dar consider că o fată, o femeie, trebuie să arate bine și când mănâncă, iar burgerul nu permite asta. Deci, aleg pizza dar nu neapărat pentru gust.

Fursecuri sau ciocolată?

Nu fursecuri, doar Genius, Ciocolata!

Cipsuri sau pufuleți?

Când auzi de cipsuri te gândești la cele clasice, dar o să trișez puțin și o să aleg cipsurile din legume, care sunt senzaționale. Și pentru că e foarte mare bătaia de cap să stai să le faci în casă, atunci când mi se face poftă dau de știre și Edi îmi aduce cât ai zice ”cranț – cranț”.

Filme sau seriale?

Azi se împlinește fix o săptămână de când încerc să termin filmul The Woman in the window (2,33 ore). E genul de film care, teoretic, mă ține trează, practic…mă adoarme la câteva minute după generic. De 7 zile pornesc filmul și adorm, îl pornesc și apoi adorm. Am ajuns la minutul 40, după 7 zile de încercări. La seriale însă, lucrurile se petrec invers. Poate pentru că întotdeauna am preferat serialele, atât de mult încât, în momentul de față, Netflix și HBO GO nu mai au nimic nou pentru mine. Nu încep un serial până nu are toate sezoanele disponibile, că nu-s eu omul răbdării să stau în banca mea și să aștept în suspans. Totul sau nimic :))

Vacanță la mare sau la munte?

Vacanță pe un munte mare. Liniștea și aerul de acolo nu se compară cu nimic. Dar nu aș refuza nici plaja înconjurată de munți.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.