Seriale Netflix pe care trebuie să le vezi (în afară de Squid Game)

Pentru mine, una dintre modalitățile preferate de relaxare este vizionarea în maraton a serialelor de pe Netflix. Deși îmi place foarte mult să citesc, seara sunt prea obosită să mă pot concentra asupra lecturii, așadar, un serial fain, o cană de ceai sau un pahar de apă cu gheață :)) sunt perfecte pentru o seară chill.

În ultima perioadă, pe Netflix au apărut o mulțime de filme și seriale noi, pentru toate gusturile. Așadar, mai jos am făcut o listă cu seriale NETFLIX pe care trebuie să le vezi:

Bridgerton, 7.3 IMDB – dragoste, dramă

Deși nu este genul meu de serial, m-a convins, totuși, că merită o șansă. E…drăguț. Da, cred că acesta este cuvântul cel mai potrivit având în vedere actorii. De urmărit în weekend, când nu ai altceva mai bun de făcut.

Salvation, 7.1 IMDB – SF, Thriller, Dramă

Liam Cole, absolvent MIT, descoperă un asteroid care se va ciocni de Pământ. Acesta apelează la un miliardar din domeniul tehnologiei pentru a găsi împreună soluția salvatoare. Serialul e fain, merită să lași meciul pentru el.

Omniscient, 7.1 IMDB – SF, Thriller, Dramă

Nina, o stagiară IT, încearcă să afle cu orice preț de ce dronele sistemului de supraveghere Omniscient nu au reușit să monitorizeze ucigașul tatălui ei.

The Bold Type, 7.9 IMDB – Comedie, Dramă

Un serial la care bărbații s-ar uita doar dacă se îndrăgostesc de vreo actriță. Un serial pe gustul fetelor, cu actrițe îmbrăcate fain, cu joburi ideale și povești de viață în care ne regăsim.

Marcella, 7.4 IMDB – Polițist

Marcella, se reîntoarce la jobul de polițist în urma unui divorț dureros. E se concentrează pe muncă și încearcă să prindă un criminal în serie. Finalul e plin de surprize.

Dirty John, 7.2 IMDB, Thriller, Dramă

O poveste de dragoste și o crimă. Final cu surprize.

You, 7.7 IMDB, Crimă,Thriller, Dramă

Povestea unui criminal psihopat care își găsește ”nașul” în soția lui. Sau nu.

Clickbait, 7.2 IMDB, Crimă, Dramă

”La 5 milioane de vizualizări, mor.” Asta ține în mână Nick, în clipul în care apare însângerat și speriat. Pia Brewer îl caută cu disperare încercând să rezolve misterul.

Maid, 8.5 IMDB, Dramă

Serialul, inspirat dintr-o poveste reală, ne prezintă viața lui Alex, o mamă singură care devine menajeră după ce iese dintr-o relație abuzivă. Aceasta încearcă să supraviețuiască provocărilor zilnice și să îi ofere fetiței ei un viitor bun. Serialul Maid este despre curaj și ambiție, despre motivația de a-ți depăși condiția.

Tu ai văzut serialele recomandate de mine? Care ți-a plăcut cel mai mult? Ce alte recomandări ai?

3 comentarii

    1. N-am văzut nici unul din ele, dar o sa incerc sa vad Maid, pare pe gustul meu.
      Dupa ce ani de zile n-am gasit nimic sa se apropie de Breaking Bad, anul asta am văzut The Crown, iar acum ma uit la 2 seriale in paralel, ambele geniale Six feet under si Le bureau des legendes. Nu-s pe Netflix niciunul.

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.