Termene și condiții

Regulamentul de față se adresează tuturor utilizatorilor care accesează și lasă comentarii pe site-ul unblogcolorat.com

Atât articolele de pe blog cât și lucrările din portofoliu sunt proprietatea unblogcolorat.com și sunt protejate de legea drepturilor de autor, exceptie facând fotografiile de la articole, fotografii preluate de pe pexels.com sau unsplash.com (surse gratuite cu dreptul de utilizare) sau textele marcate ca citate si/sau cu sursa specificată. Dacă dorești să preiei texte sau lucrări din portofoliul meu nu uita să specifici sursa cu link către site.

Oricine poate să citească sau să lase comentarii. Cu toate astea, mesajele rasiste, înjurăturile, mesajele obscene, atacurile la persoană sau alte răutăți nu vor fi aprobate.

unblogcolorat.com nu își asumă responsabilitatea față de modul în care alegi să folosești informația de pe acest site. Dacă am făcut o recomandare a unui aliment, a unui produs sau a unui obiect nu sunt responsabilă în cazul în care ție nu ți se potrivește.

Obiectivul acestui site este de a împărtăși cu voi informații utile, păreri personale despre anumite subiecte și nu de a avea acces la o bază de date cu caracter personal.

Termenii și condițiile acestui blog pot fi modificate oricând, fară o informare prealabilă sau ulterioară, și sunt valabile din momentul publicării lor pe site. De aceea, este recomandată recitirea lor periodică.

 

Pentru orice informatie sau nelamurire legată de politica de confidențialitate/prelucrare a datelor, trimite un mail pe adresa contact.deliaj@gmail.com

Site-ul folosește fișiere de tip cookie. Citiți și Politica de Confidentialitate și Politica cookies.