Și ce gust bun areeee!

Avem parodiată, de data asta în scris, una bucată reclamă la ceva pastile anti-rahat. Am râs cu lacrimi. Multumim Edi ca ne-ai facut lunea mai frumoasa! 🙂

 

…SI CE GUST BUN ARE!

Probabil că această replică este tot ce v-a rămas în minte din reclama de mai sus. Este oare cineva dintre voi care a reținut numele produsului? Personal, eu am rămas cu impresia ca spotul este la Furazolidon sau, mă rog, un produs care stimulează caca. Mă întreb, oare cât bine îi face reclamei ăsteia faptul că privitorul ramâne în minte cu împerecherea dintre „stimulează caca” și „ce gust bun are!”

Dar hai să aruncăm o privire mai atentă asupra reclamei pentru că e chiar interesantă!

Reclama începe cu o blondă care iese din cabina unei toalete iar o brunetă ce pare să o aștepte îi spune: „să înțeleg că ai reușit să îți reglezi tranzitul intestinal”? ceea ce e o mască elegantă pentru: „Să înțeleg că te-ai căcat?” STOOOP!

În acest moment eu, privitorul, sunt pus în fața unei dileme pe cât de inutilă, pe atât de dizgrațioasă: Cum și-a dat seama bruneta că blonda tocmai a făcut căcuța? Care sunt semnele? Sunt oare îndreptățit să cred că după domnișoara elegantă și drăguță, în acea toaletă pute de îți mută nasul din loc? Sau poate să cred că bruneta e de mai mult timp în toaletă și a auzit în cabină gemete, pârțuri și pleoscăeli?
Oare nu era mai bine dacă blonda ieșea din toaletă și spunea cu gura ei „Gata, fată, m-am căcat!” sau, tradus în limbaj publicitar, „Ce bine, mi-am reglat tranzitul intestinal!” Scăpam elegant de imaginile descrise mai sus.

Apoi, bruneta face cu ochiul șmecherește. Stau și mă întreb, voi faceți cu ochiul celor care tocmai s-au răhățit? Mie gestul ăsta imi pare a spune: „Stai liniștită, căcăcioasă mică, rămâne între noi!” Oare de aia fetele merg câte două la toaletă? Una face treaba mare și cealaltă păstrează secretul?

În continuare, fetele încep să își povestească lucruri și, probabil furată de profunzimea discuției, blonda uită să se mai spele pe mâini. Totuși, în drum spre ieșire, își șterge tacticos mâinile de rochie, mimând tranzitul intestinal cel proaspăt eliberat. Bine măcar că a fost gustos!

reclama-colon-protect


Descoperă mai multe la Un blog colorat

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

26 de comentarii

  1. Mi-a plăcut cum ai scris, pe sufletul meu, pentru că şi pe mine mă enervează dar mă şi amuză reclama, mai ales cu acel ciripit „Şi ce gust bun are!”. Btw, reclama e la Colon Protect, poate are cineva nevoie.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Heiii…am râs cu lacrimi nu doar am zâmbit la postarea ta. Adevărul este că în viața mea nu am văzut o reclamă mai tâmpită, iar la final cu ce am rămas…surpriză: „și ce gust bun are”, exact cum ai spus și tu. Să ai o zi la fel de bună așa cum m-am simțit eu după ce am vizitat căsuța ta colorată!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.