Nu te-ai fi așteptat la așa ceva: Marele Secret din geanta oricărei femei

Nu cred că există femeie care să nu care zilnic așa ceva în geantă. Știu că este secretul nostru și că bărbații nu ar trebui să aibă acces la această informație, dar mi-am luat inima în dinți și am hotărât să dezvălui Marele Mister din geanta oricărei femei. Nu te-ai fi așteptat la așa ceva!

De fapt, ideea i-a venit Arătosului acum ceva timp când au apărut aceste reclame:

Dragi bărbați, după cum ”puteți uita” (vedea), noi, femeile, fie că mergem la o petrecere pe covorul roșu, fie că mergem la plajă sau la mall, cărăm cu noi cel puțin 4 litri de Perwol. Nu se știe niciodată când va fi nevoie să îl scoatem din geantă (geantă plic, paporniță, sac, poșetă, geantă business, etc).

În concluzie:

No automatic alt text available.


Descoperă mai multe la Un blog colorat

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

9 comentarii

  1. si o reclama proasta poate avea efect de iesit din anonimat 🙂
    In rest, dupa cum banuiesti, sunt o femeie care nu are asa ceva. Si nici nu am cumparat vreodata, iar balsam de rufe nu avui de peste 10 ani in casa..
    Dar musai sa rezolv lipsa asta, doar sa termin de cusut geanta ce o am in masina si fix prima achizitie va fi un bidon de perwoll. De 5 l, da?

    Apreciat de 1 persoană

  2. :)) si la noi se fac gafe, una monumentala a fost un banner urias cu o fetita care spunea : mama, die, die, die. In olandeza inseamna ‘mama, asta, asta’, dar rezultatul era ceva creepy :))))

    Apreciat de 1 persoană

  3. Ale naibii reclame… Şi ca astea mai sunt, inclusiv la medicamente, de parcă am avea magazinele şi farmaciile cu noi. Mă şi amuz, dar, vorba aia, „nu e zâmbetul meu”. Nu ştiu dacă reclame aşa lipsite de logică se dau şi prin „cele străinătăţuri”, dar la noi parcă sunt făcute pentru un popor de idioţi. Oare aşa să fim şi nu ştiu eu? Chiar toţi?

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.