Recomandări de zile mari (30)

Oho, a trecut ceva timp de când nu am mai făcut recomandări de zile mari. În ultima perioadă am avut o mulțime de proiecte faine și foarte mult de lucru, așa că am fost nevoită să mă concentrez mai mult pe design grafic și mai puțin pe blog. Am revenit să-ți colorez ziua cu informații utile și descoperiri faine.

  • https://anonymomuza.ro/ – Sincer, e muza mea :)) Eram într-un impas, nu mai știam ce să scriu pe blog (chiar dacă am salvate în draft vreo 60 de articole în stadiu de schiță, dar niciunul finalizat). Încercam să găsesc inspirație navigând pe net, așa am dat peste un articol care provenea de pe această pagină web. Încă de la prima vizită, m-am îndrăgostit de ceea ce am găsit acolo. Dacă și tu ești pasionat de artă, cultură și reciclare, atunci nu există un loc mai potrivit pentru tine decât anonymomuza.ro. Aici vei găsi o comunitate incredibil de talentată și o echipă care nu se lasă până nu scoate la lumină cele mai faine proiecte și idei.
  • Valea lui Liman – Chiar dacă micul dejun ne-a cam dezamăgit (fiind à la carte și oferind doar 3 opțiuni, dintre care toate implică ouă -), Valea lui Liman rămâne un loc ideal pentru o escapadă cu copiii. Aici cei mici se pot bucura de hrănirea animăluțelor, pot să se conecteze cu natura și să respire aer proaspăt. În plus, recomand cu căldură Apartamentul King Size, dotat cu un pat uriaș de 2×2.
  • Canalul de Youtube al părintelui Nicolae Dima – Explică lucrurile cu atât de multă frumusețe și profunzime, într-un mod accesibil pentru toată lumea. Ghidează pașii celor care încep călătoria în viața spirituală cu o ușurință și o sensibilitate extraordinare. Îl admir pentru modestia și simplitatea cu care își trăiește viața, dar și pentru puterea și credința pe care le-a arătat în momentele dificile prin care a trecut fiica sa, despre care a vorbit deschis și emoționant pe canalul său de YouTube.
  • Aqua Carpatica Flavours este cam singurul suc pe care îl mai consum. Mă atrage faptul că nu conține zahăr, ci sirop de agave, conferindu-i un gust natural și savuros. În esență, este mai degrabă o apă minerală cu un twist delicios.
  • mistyk.ro – unul dintre cele mai bune restaurante din Timișoara. Recomand cu căldură salata cu quinoa, deși sună alegerea ideală pentru vegani, aparențele înșală. Combinația dintre brânza de capră și smochine, îi dă o aromă aparte. Oricum, indiferent de opțiunea aleasă din meniu, vei fi întâmpinat de preparate delicioase, bogate în arome surprinzătoare și unice.
  • Grădinița Explorador – promovează adaptarea treptată a celor mici, oferă o gamă variată de activități și experiențe, pe lângă cele obligatorii din programa școlară. Pune accent deosebit pe dezvoltarea lor armonioasă încurajându-i pe cei mici să exploreze și să-și dezvolte abilitățile. Grădinița oferă ore de limba engleză și germană, lecții de dans și alte activități fizice.
  • Mâncarea de urzici. Mâncarea de urzici îmi amintește de călduroasele zile de primăvară pe care le petreceam cu bunicii. Deși aș mânca non stop acest fel de mâncare, nu mă încumet să le curăț, spăl șamd, mi-e frică de ele și e drept că nici nu prea am timp. Așadar, am găsit o alternativă la borcan, sănătate curată.
  • Buffalo – un brand care, mi se pare mie poate, dar nu se sfiește să spargă tiparele. Știi, întotdeauna când vine vorba despre încălțăminte, consider că nu e suficient doar să te simți confortabil, ai nevoie de acel ceva care te face să…țopăi 🙂 Fiecare pereche de pantofi de la ei mi se pare că e o combinație perfectă de stil și funcționalitate.
  • Dior Rouge Baume și Balsamurile de buze de la Avon – sunt extraordinare când ai buzele foarte crăpate, uscate și vrei un produs 100% eficient. Evident că nu trebuie să uiți să bei apă, dar uneori, când este prea frig sau arde soarele puternic, buzele au nevoie de ajutor.
  • Natura. Mergi la munte, mergi în natură, ieși din haosul urban, departe de zgomot și de agitația cotidiană. Aici îți poți regăsi echilibrul interior și te poți reconecta cu tine însuți. Natura are un efect terapeutic incontestabil asupra noastră. Ne ajută să ne relaxăm, să ne eliberăm de stres și să ne reîncărcăm bateriile. De asemenea, ne oferă o perspectivă mai largă asupra vieții și ne reamintește de importanța simplității și a conexiunii cu mediul natural. Și nu uita să iei o carte cu tine. Recomand Memorie fără limite de Jevin Horsley, Mindreader – Dr. David J. Lieberman și Învățături de la Muntele Athos.

Ca o concluzie, cred că fiecare recomandare pe care am făcut-o, mi-a adus un strop de culoare și bucurie în viața de zi cu zi. De asta vreau să ai parte și tu. Știu că sunt lucruri simple, dar frumusețea și armonia adesea se găsesc aici mai degrabă, dacă suntem deschiși să le căutăm și să le apreciem. Așadar, să ne bucurăm de fiecare clipă și să ne lăsăm inspirați de tot ceea ce ne înconjoară, căci adevărata bogăție se află în experiențele și conexiunile pe care le creăm în această viață.

Ai vreo altă recomandare sau experiență pe care ai dori să o împărtășești cu mine și cu ceilalți cititori? Lasă-mi un comentariu, nu îți mai fie atât de lene 🙂


Descoperă mai multe la Un blog colorat

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.