Deodorante bune care nu conțin săruri de aluminiu

Deși studiile se bat cap în cap în ceea ce privește legătură dintre cancerul de sân și aluminiul din deodorante, am observat că din ce în ce mai multe persoane aleg varianta cea mai sigură (și la modă).

Oferta din magazine este variată, producătorii s-au adaptat la nevoile consumatorilor (de fapt e invers 😀 ) și, teoretic, ai de unde alege. Practic, nu toate deodorantele sunt la fel, unele nici nu au ce căuta pe raft în timp ce altele își fac foarte bine treaba, adică te ajută să nu transpiri în exces și să nu miroși urât.

Printre cele mai bune deodorante care nu conțin săruri de aluminiu ,din punctul meu de vedere, se numără (nu neapărat în această ordine):

Deodorant roll-on Vichy Mineral fără săruri de aluminiu – eficacitate 48h

Deodorant roll-on Vichy Mineral

Deși nu am stat niciodată atâta timp nespălată și nu știu dacă persită 48 de ore, deodorantul de la Vichy este eficient în prevenirea transpirației excesive și a mirosului neplăcut. Conține magneziu, sodiu, calciu, apă termală și nu are alcool.

Deodorant roll-on antiperspirant 48H Elmiplant Rose Elixir

Deodorant roll-on antiperspirant 48H Elmiplant Rose Elixir

Deodorantul de la Elmiplant are un parfum plăcut de trandafiri și mosc. Protejează pielea, o hidratează, previne transpirația și mirosul de sconcs 🙂 Cu prebiotice de origine naturală și testat pentru pielea sensibilă, acest deodorant este cât se poate de accesibil. Eu l-am luat de la Mega Image cu 10,99 lei.

Deodorant natural roll-on Orhidee si Lotus, Vivanatura

Deodorant natural roll-on Orhidee si Lotus, Vivanatura

Deodorant natural roll-on cu propolis, argint și bisabolol, fără aluminiu și fără parabeni, cu miros foarte plăcut și cu 99% ingrediente naturale.

Deodorant răcoritor Bio Beauté by Nuxe Body

Deodorant răcoritor Bio Beauté by Nuxe Body

Deodorantul Bio Beauté by Nuxe Body nu lasă pete pe haine, oferă protecție întreaga zi, miroase plăcut, previne transpirația, nu conține săruri de aluminiu și nici alcool.

Collistar Special Perfect Body Multi-Active Deodorant 24 Hours

Collistar Special Perfect Body Multi-Active Deodorant 24 Hours

Deodorant spray fără conținut de aluminiu sau alcool, previne transpirația, previne mirosurile neplăcute, se usucă repede, are acțiune antibacteriană și poate fi folosit chiar și în perioada sarcinii.

Adidas Adipure deodorant spray

Adidas Adipure deodorant spray

Un deodorant descoperit întâmplător dar care m-a impresionat prin miros și eficacitate. Nu conține alcool, nu conține săruri de aluminu și este foarte eficient împotriva transpirației.

Care sunt deodorantele tale preferate? ce alte recomandări ai?


Descoperă mai multe la Un blog colorat

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

16 comentarii

  1. Am tot auzit de aceste produse fara aluminiu. Din pacate cele fara aluminiu nu prea sunt eficiente in cazul meu pentru ca eu am o transpiratie abundenta

    Apreciază

  2. Eu le folosesc pe cele la tub cel mai des, imi plac cele de la Dove mult de tot, si am si cateva Nivea de care sunt incantata. Foarte bune sunt si Borrotalco, chiar si cel tip roll on nu lasa urme si imi place aroma, dar din pacate acelea au aluminiu.

    Apreciat de 1 persoană

  3. Eu am pielea foarte sensibila la subrat si sunt foarte putine deodorante care sa-mi priasca. Sunt fana dove cu castravete, insa recent mi-am achizitionat si un roll on de la Elmiplant si pana acum am fost multumita de el, desi la aplicare miroase un pic ciudat

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.